Cu ocazia zilei Alien Day , o veritabila sarbatoare pentru fanii francizei Alien (26 aprilie, desemnata conform denumirii lunii din primul film al seriei: LV-426), SEGA a facut un gest frumos, oferind jocul Alien Isolation pentru PC la un pret foarte redus.

Astfel, pentru o perioada limitata, Alien Isolation este disponibil pe Steam la un pret redus cu nu mai putin de 95% fata de costul complet. Puteti achizitiona Alien Isolation acum cu numai 1,85 (sub 10 lei, in moneda noastra). Aceasta promotie este disponibila pe pagina oficiala de Steam a jocului.

Dezvoltat de studioul Creative Assembly, Alien: Isolation incearca sa recreeze atmosfera terifianta din primul film Alien, eroina principala din joc fiind Amanda Ripley, fiica protagonistei filmelor Aliens. In cautarea mamei sale, Amanda ramane izolata pe statia spatiala Sevastopol, alaturi de un exemplar al rasei extraterestre xenomorf. Actiunea este astfel construita in jurul incercarilor Amandei de a supravietui in fata alien-ului.

Atentie insa: Alien Isolation pentru PC este disponibil prin Steam in schimbul acestui pret redus numai pentru urmatoarele 32 de ore de la publicarea acestui articol! Articol original Alien Isolation poate fi achizitionat pentru mai putin de 10 lei, de pe site-ul go4games.ro