Chiar daca Techland lucreaza din greu la Dying Light 2, iata ca studioul polonez are destul timp sa se ocupe si de primul joc din serie, ce este pe cale sa primeasca un nou pachet DLC consistent.

Este vorba despre DLC-ul Hellraid, o experienta fresh pentru jucatorii de Dying Light, dupa cum o descriu producatorii. Povestea acestuia va incepe atunci cand supravietuitorii din Harran gasesc, in subsolul turnului in care isi duc existenta, un cabinet arcade special. Neamintindu-si sa-l fi intalnit pana atunci, supravietuitorii muta cabinetul la nivelurile superioare ale turnului, fara a constientiza natura malefica a acestuia.

O explicatie pentru care primul Dying Light urmeaza sa primeasca acest episod suplimentar, desi echipa producatoare se concentreaza pe al doilea joc al seriei, ar fi ca DLC-ul Hellraid se bazeaza pe jocul action RPG cu acelasi nume, pe care Techland l-a anuntat acum cativa ani si pe care, mai apoi, a decis sa-l abandoneze. Astfel, jucatorii vor avea ocazia de a explora o noua harta, realizata in stil medieval, bantuita de noi tipuri de monstri, ce vor putea fi doborati cu ajutorul unei selectii de arme noi.

DLC-ul Hellraid pentru Dying Light va putea fi abordat atat single player, cat si in mod cooperativ, alaturi de prieteni, si urmeaza sa fie lansat in vara lui 2020 pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Primul Dying Light este deja disponibil pe toate aceste platforme.

Programat initial pentru primavara acestui an, Dying Light 2 a fost amanat pe termen nedeterminat, jocul neavand, in acest moment, o perioada de lansare stabilita. Articol original In asteptarea lui Dying Light 2, primul joc al seriei primeste un DLC masiv: Hellraid, de pe site-ul go4games.ro