Dreams este una dintre cele mai apreciate exclusivitati pentru PlayStation 4 din acest an, mai multe detalii despre cel mai recent joc al celor de la Media Molecule fiind disponibile atat in review-ul nostru, cat si in interviul exclusiv cu Bogdan Vera, unul dintre membrii-cheie ai echipei de dezvoltare din spatele acestui titlu.

Iar acum cei care nu au avut ocazia sa incerce Dreams o pot face complet gratuit: jocul celor de la Media Molecule beneficiaza de o versiune demo, ce poate fi descarcata prin intermediul PlayStation Store (click pe butonul Try Free Demo ).

Acest demo include o selectie a catorva dintre cele mai apreciate creatii realizate in Dreams, ce se schimba in mod frecvent, dar si primele 20 de minute din Art sDream, campania creata chiar de studioul Media Molecule pentru acest joc, alaturi de toate informatiile necesare despre uneltele de creatie incluse in Dreams.

Mai mult, Dreams este disponibil, pentru o perioada limitata, la un pret promotional redus, de numai 129,90 lei, prin intermediul PlayStation Store. Cei care au parcurs portiunea introductiva din Art sDream, prin intermediul demo-ului, vor putea relua povestea de unde au ramas in cazul in care aleg sa achizitioneze versiunea completa a jocului Dreams.

Dreams promite ca le permite utilizatorilor sa-si creeze propriile vise jucabile , adevarate jocuri personalizate cu ajutorul graficii, muzicii si mecanicilor de gameplay gandite de jucatori. Iar toate acestea sunt posibile fara a avea nevoie de cunostinte de programare.

Dreams este disponibil in exclusivitate pentru PlayStation 4. Articol original Versiune demo si pret redus pentru unul dintre cele mai apreciate jocuri de PS4 din 2020, de pe site-ul go4games.ro