Nu mai este o surpriza pentru nimeni ca Nintendo Switch, gadget-ul hibrid de gaming al celor de la Nintendo, este cea mai populara consola de gaming a momentului in majoritatea pietelor importante de desfacere.

Ajutata de natura sa hibrida (poate fi folosita si drept consola portabila, dar si conectata la TV), de oferta atragatoare de jocuri, de lansarea modelului Nintendo Switch Lite, dar si de izolarea la care majoritatea populatiei de pe glob a fost supusa din cauza pandemiei de COVID-19, Ninteno Switch a inregistrat vanzari foarte bune, daca ar fi sa ne luam dupa cel mai recent raport financiar al companiei japoneze.

Astfel, in anul financiar incheiat la finele lunii martie, Nintendo reusise sa comercializeze peste 55 de milioane de console Switch pe tot mapamondul (55,77 milioane, mai exact). Astfel, pe intregul parcurs al anului fiscal abia incheiat, Nintendo a reusit sa livreze nu mai putin de 21 de milioane de unitati ale consolei Nintendo Switch. Numai in ultimul trimestru al acestei perioade (1 ianuarie 31 martie 2020), compania japoneza a vandut 13,4 milioane de exemplare ale jocului Animal Crossing: New Horizons, inregistrand un profit de 842 de milioane de...