Paradox Interactive a dezvaluit data de lansare pentru Crusader Kings III, alaturi de doua trailere noi pentru acest joc de strategie. Astfel, creatia celor de la Paradox Development Studio va fi disponibila incepand cu 1 septembrie 2020, producatorii numindu-l un pas hotarat intr-o noua directie pentru jocurile de strategie , cu noi modele 3D pentru personaje si harti mai detaliate ca niciodata.

Crusader Kings III a fost dezvoltat pentru a fi familiar fanilor mai vechi ai titlurilor realizate de Paradox si, in acelasi timp, accesibil pentru incepatori. Astfel, jucatorii vor avea ocazia de a manipula sortile unor personaje unice din istoria omenirii, avand libertatea de a alege stilul acestora de viata, in functie de personalitatile si ambitiile fiecaruia.

In acest fel, dinastiile vor evolua si se vor adapta mai bine politicilor si schimbarilor din propriile familii, precum si inclinatiilor religioase. Veti putea folosi frica inspirata vasalilor in propriul avantaj, precum si relatiile de familie pentru a convinge rudele incapatanate sa vi se supuna. Evident, nu toti vor fi obedienti, punand bazele a tot felul de conspiratii impotriva dinastiei reprezentate de jucator.

Cei de la Paradox promit insa ca toate aceste aspecte vor fi explicate pe parcursul jocului, incurajand astfel utilizatorii sa invete pe masura ce joaca, unele dintre aceste elemente ajutatoare avand si darul de a deschide noi oportunitati de gameplay, poate nu atat de evidente la inceput.

Crusader Kings III va fi lansat pe 1 septembrie 2020, in versiune pentru PC, precomenzile fiind acum disponibile, prin intermediul Steam, la un pret echivalent cu 49,99 . Articol original Cand va fi lansat jocul de strategie Crusader Kings III, de pe site-ul go4games.ro