Serviciul de game streaming NVIDIA GeForce Now, abia lansat si aflat in lumina reflectoarelor, primeste o noua lovitura: dupa ce Activision/Blizzard e decis sa-si retraga toate jocurile din cadrul acestui serviciu, asteptand o oferta comerciala din partea celor de la NVIDIA pentru a le readauga, acelasi lucru l-a facut si Bethesda, jocurile publisher-ului fiind eliminate din biblioteca GeForce Now.

Totusi, in cazul celor de la Bethesda, exista si o exceptie: Wolfenstein Youngblood, cel mai recent titlu al seriei de first person shootere, va ramane in continuare disponibil prin intermediul GeForce Now, jocul realizat de Machine Games si Arkane Studios oferind si suport pentru efectele NVIDIA RTX pentru abonatii de tip Founders.

In ciuda acestor vesti mai putin placute, NVIDIA a anuntat ca GeForce Now a beneficiat de un start de invidiat si peste 1 milion de utilizatori au incercat acest serviciu, fie din postura de abonati Free, fie optand pentru planul platit Founders.

De asemenea, NVIDIA si-a asigurat utilizatorii ca GeForce Now va primi noi jocuri in mod constant, nu mai putin de 1500 de titluri urmand sa fie adaugate treptat, inclusiv mult asteptatul Cyberpunk 2077 (ce va fi disponibil prin intermediul GeForce Now chiar din ziua lansarii 17 septembrie 2020). Articol original Serviciul GeForce Now pierde titlurile Bethesda, NVIDIA promite 1500 de jocuri noi, de pe site-ul go4games.ro