Asa ii indemna Sfantul Apostol Pavel pe tesaloniceni, in cartea I, capitolul 5, versetul 17. Rugaciunea si bucuria duhovniceasca sunt cele doua aripi ce ne inalta tot mai sus spre o stare dupa voia lui Dumnezeu. Sfantul Pavel traia el mai intai ceea ce scria mai apoi fratilor. i oricine isi da silintele poate sa []Asa ii indemna Sfantul Apostol Pavel pe tesaloniceni, in cartea I, capitolul 5, versetul 17. Rugaciunea si bucuria duhovniceasca sunt cele doua aripi ce ne inalta tot mai sus spre o stare dupa voia lui Dumnezeu. Sfantul Pavel traia el mai intai ceea ce scria mai apoi fratilor. i oricine isi da silintele poate sa vada ca acesta este adevarul.

Rugaciunea ne pune in legatura cu Dumnezeu si ne face sa-i iubim pe fratii cu care mergem pe acelasi drum si suntem calauziti de acelasi Duh. Impreuna cu ei am simtit in inimile noastre bucuriile duhovnicesti pentru care am multumit mereu lui Dumnezeu Care ni le-a mai ingaduit inca. i trebuie sa-I multumim mai ales pentru frumoasa Lucrare a Oastei in care am avut aceste trairi sfinte.

O, dar mai sunt suflete care n-au avut parte de astfel de bucurii si ma intreb, de ce? Sigur ca vor fi multe motive pentru multi, eu cred insa ca daca ne-am lega mai mult de lucrul Domnului, motivele ar cadea de la sine. Sfantul Pavel zice: Pot totul in Hristos Care ma intareste (Fil. 4, 13). Nu toti pot face totul. Dar Sfantul Apostol Pavel a putut...