3. Ganditi-va cat bine ne-au facut si noua acei care ne-au adus la Hristos. Ganditi-va cat de recunoscatori trebuie sa le fim vesnic si noi celor care ne-au cautat atunci cand noi eram departe de staulul Domnului, cel atat de cald si de fericit, in care noi ne bucuram acum! Asa ar fi si cei []3. Ganditi-va cat bine ne-au facut si noua acei care ne-au adus la Hristos.

Ganditi-va cat de recunoscatori trebuie sa le fim vesnic si noi celor care ne-au cautat atunci cand noi eram departe de staulul Domnului, cel atat de cald si de fericit, in care noi ne bucuram acum!Asa ar fi si cei pe care noi i-am aduce la Hristos.4. Cat bine ne-au facut noua altii, scapandu-ne de lupii ratacirii si de hotii raului!Sa le facem si noi acum la fel altora: sa mergem acum si noi si sa-i cautam pe altii! i sa veghem asupra Lucrarii Domnului, luptand impotriva acelora care o prada si o dezbina.

Atunci vom avea o fericita rasplata si noi de la Hristos, Domnul nostru.5. Sa ne facem si noi parintii duhovnicesti ai altora, nascand din nou, prin Evanghelia Domnului Iisus, alte suflete pentru mantuire.

Caci si celelalte oi, care sunt departe acum, sunt tot ale Domnului nostru Iisus Hristos. El le-a rascumparat pe toate.

Numai ca vrajmasul si strainul le tine robite si indepartate de Stapanul lor, cum ne-a tinut si pe noi.

Fiul meu iubit si...