Sunt unii oameni carora, cu toate ca se numesc credinciosi, nu le place orice Cuvant al lui Dumnezeu, ci numai unele, pe care le convine sa le citeasca. Acestia sunt cei care nu vor sa asculte decat ce le place si nu vor sa faca decat ce le convine, fiindca nu iubesc voia lui Dumnezeu, []Sunt unii oameni carora, cu toate ca se numesc credinciosi, nu le place orice Cuvant al lui Dumnezeu, ci numai unele, pe care le convine sa le citeasca. Acestia sunt cei care nu vor sa asculte decat ce le place si nu vor sa faca decat ce le convine, fiindca nu iubesc voia lui Dumnezeu, ci isi iubesc voia lor.

De asemenea, si cu intelesul cuvintelor sfinte, ei fac la fel: ce le convine inteleg literal; ce nu le convine inteleg simbolic, numai sa nu sufere firea lor si interesul lor lumesc.

Pentru ca ei ar vrea si sa fie cu foloasele din lumea aceasta, dar si sa nu le piarda pe cele din lumea viitoare. Dar orice cuvant al lui Dumnezeu este incercat spune Biblia.

El este un scut pentru cei ce se incred in El i ne sfatuieste pe fiecare dintre noi: Nu adauga nimic la Cuvintele Domnului, ca sa nu te pedepseasca si sa fii gasit...