Acesta e cantecul cel dulce care trece prin toata Biblia Nu te teme! trece ca un fir rosu prin intreaga Biblie. Pe acest Nu te teme! il pune Domnul in fata alesilor Lui si copiilor Lui, pentru ca in acest Nu te teme! este inceputul biruintei si al mantuirii, intocmai precum frica este inceputul infrangerii []Acesta e cantecul cel dulce care trece prin toata BibliaNu te teme! trece ca un fir rosu prin intreaga Biblie. Pe acest Nu te teme! il pune Domnul in fata alesilor Lui si copiilor Lui, pentru ca in acest Nu te teme! este inceputul biruintei si al mantuirii, intocmai precum frica este inceputul infrangerii si caderii.

Pe acest Nu te teme! il imbie Domnul, ca pe un dar scump, tuturor alesilor Lui si tuturor crestinilor luptatori si biruitori.

Avrame, nu te teme! Eu sunt scutul tau, si rasplata ta mare va fi (Fac 15, 1).

Agar, nu te teme! (Fac 21, 17).

Isac, nu te teme, caci Eu sunt cu tine (Fac 26, 24).

Nu te teme, Iacobe, sa te pogori in Egipt (Fac 46, 3).

Nu te teme, Ghedeoane, caci nu vei muri! (Jud 6, 23).

Nu te teme, Israele, caci Eu sunt cu tine! Eu sunt Dumnezeul tau, Eu te intaresc, Eu te ajut, Eu te sprijin (Isaia 41, 10).

Nu te teme, Ieremia, caci Eu sunt cu tine, sa te scap! (Ier 1, 8).

Nu te teme, poporul Meu, de ocara oamenilor si nu tremura de batjocurile lor! (Isaia 51, 7).

Nu te teme, caci nu vei ramane de rusine! (Isaia 54, 4). i asa mai departe, acest Nu te teme! trece prin toata Biblia ca un preadulce cantec ceresc.

E plina Biblia cu aceste scumpe telegrame ceresti: Nu te teme! . Prin ele, Domnul Dumnezeu ni Se imbie Insusi ca un fel de garantie si siguranta, spunandu-ne lamurit sa nu ne temem, sa indraznim, caci El este cu noiAlesii Domnului si toti copiii lui Dumnezeu din toate vremurile au luat pe suflet aceasta fagaduinta, aceasta asigurare si cu ea au biruit Toti alesii Domnului, toti crestinii biruitori au fost oameni de curaj, au fost oameni care nu s-au temut de nimic, decat de pacat. Au fost oameni care n-au cunoscut frica. Iar curajul acesta l-au avut prin...