Doctore care, din lacomia de bani, care este o inchinare la idoli (Col 3, 5), iti necinstesti nobila-ti profesiune, coborandu-te la rolul ingrozitor de Irod ucigator de prunci! Domnul Dumnezeu Se adreseaza si constiintei tale: Unde esti? . Ce raspuns poti sa-I dai Domnului constiinte lor? Ca Evele moderne te amagesc iar pe ele le amageste sarpele ? []Doctore care, din lacomia de bani, care este o inchinare la idoli (Col 3, 5), iti necinstesti nobila-ti profesiune, coborandu-te la rolul ingrozitor de Irod ucigator de prunci! Domnul Dumnezeu Se adreseaza si constiintei tale: Unde esti? .

Ce raspuns poti sa-I dai Domnului constiinte lor? Ca Evele moderne te amagesc iar pe ele le amageste sarpele ?O, doctore Iroade! Nici o dezvinovatire pentru pacat nu poti avea (In 15, 22) nici tu, nici Evele amagite de sarpe ca sa-si ucida rodul pantecelui!Paraseste indata si pentru totdeauna aceasta grozava indeletnicire si intoarce-te la Dumnezeu cu lacrimi de cainta, daca,,stiinta nu ti-a ucis cu to tul credinta in El!O, voi, nenorocite Eve moderne, care ati ajuns pe treapta cea mai de jos a ticalosiei, incat nu va dati inapoi de la crima, de la uciderea rodului pan tecelor voastre, pentru ca, libere de grijile impre unate cu cresterea copiilor, sa puteti musca din plin din marul tuturor placerilor pacatului! Glasul Domnului Dumnezeu se adreseaza si con stiintei fiecareia dintre voi cu aceeasi intrebare: Unde esti? .

Nu auziti glasul Lui?Nu va dati seama de groaznica stare de paca tosenie in care ati ajuns?Mamele carora, din porunca tiranului Irod, li s au ucis pruncii de la san toata viata au simtit in inimi durerea pentru pierderea lor. Iar voi? O, ce grozavie! Voi singure va duceti la doctorul Irod si la moasa Irodiada sa vi-i taie, sa va scape de ei cu orice pret!Domnul Dumnezeu a facut...