Se feliaza cartofii si varza de Bruxelles si se fierb in apa sarata, acoperite i cu un capac. Se ung steak-ul si ficatul cu mustar si se presara sare si piper. Se aseaza steak-ul intr-o tigaie fierbinte, cu putin ulei de masline si se prajeste la foc mare cateva minute, intorcand-o des. Se toaca ceapa Julienne si se soteaza intr-o tigaie cu putin ulei, impreuna cu frunzele de rozmarin, amestecand frecvent.

Se scurg cartofii si varza, se adauga laptele, sare, piper si se paseaza pana se obtine consistenta dorita. Peste ceapa, se adauga faina si se amesteca. Se adauga apoi gemul, sosul worcestershire, berea si cubul de concentrat, 150 ml apa fierbinte, sare si pieper si se lasa sa fiarba la foc mic. Se scoate steak-ul din tigaie. In aceeasi tigaie se adauga Pancetta. Cand incepe sa se gateasca se intoarce si se adauga si ficatul in tigaie, impreuna cu cimbrul. Se intoarce ficatul dupa 1 minut. Se serveste piureul cu ficatul si steak-ul taiate fasii, cimbrul crocant, sucurile de la steak si sos.

Acestea sunt cantitatile pentru 2 persone, conform lui Jamie, insa portiile sunt foarte mari. In opinia mea, ar putea hrani chiar si 4 persone.