Usor de facut si gustoase .1. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.2. Se unge un vas de yena cu putin ulei.3. Se intinde aluatul de pizza si se preseaza usor pentru a-l subtia, apoi se asaza pe el feliile de sunca si cascaval.4. Se ruleaza totul pe lungime, ca pentru o rulada. Cand se unesc marginile, acestea se intorc in jos si se preseaza usor. Apoi se taie felii groase de aproximativ 2,5 centimetri, care se pun culcate in vasul pregatit.5. Separat, se amesteca untul, zaharul, sosul si semintele de mac si se tin la foc mic, amestecand mereu, pana cand se topeste untul.6. Se toarna cantitati egale din aceasta compozitie peste feliile de aluat cu sunca si cascaval.7. Se lasa la cuptor timp de aproximativ 25 de minute.

Daca nu vrei sa le gatesti pe loc, rulourile de aluat cu sunca si cascaval se pot lasa peste noapte la frigider, acoperite cu folie alimentara.