Atat de vinovate...de placere, va aduc briose intr-o combinatie delicioasa, sa nu cumva sa le ratati, ca nu stiti ce pierdeti ! :))))Uleiul solidificat se topeste pe baie de aburi sau daca puneti vasul pe foc mic se intampla asta in secunde, nu este nevoie sa il infierbantati.

Se separa ouale, se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu vanilia si zaharul ca la bezea.

Peste galbenusuri se pune uleiul usor ca la maioneza, se adauga si zeama de lamaie si lime.

Vom pune peste albusuri, coaja de lime si lamaie, apoi se va adauga usor crema de galbenus.

Urmeaza faina de tapioca, faina de cocos si amidonul, apoi praful de copt, cel de bicarbonat si se mixeaza usor, se adauga fulgii de cocos si macul si compozitia este gata de pus in forme.

Se pune in fiecare forma crema si se coc briosele timp de 20 de minute la 180 de grade.

Sincer va spun ca sunt grozav de delicioase!