Am facut o fasole batuta. Dupa fierbere am scurs zeama intr-un castron cu gandul sa mai subtiez daca este nevoie. Am batut bine fasolea(asa se intampla cand nu esti cuminte:))))) . Am luat o lingura de fasole batuta si am pus-o peste zeama. A iesit o supa crema delicioasa. O sa ziceti ce poate fi delicios la o supa crema de fasole! Incercati si ve-ti afla!Fasolea se spala si se lasa la inmuiat .

Se scurge apa, se pune altasi se da la fiert.

Dupa 2-3 clocote se scurge si aceasta apa.

Se pune la fiert in a doua apa, punandu-se si radacinoasele.

Fierbe fasolea pana se sfarma.

Scurge zeama intr-un castron.

Fasolea ramasa o mixezi adaugandu-i uleiul.

Ia o lingura din fasole mixata si amesteca impreuna cu zeama din castron.

Serveste cu crutoane.am lasat-o la inmuiat de seara pana dimineata.