Se pune ciocolata impreuna cu zaharul pe baie de aburi, si cand s-a topit, se adauga treptat cate un ou, amestecandu-se pana se ingroasa crema. (Nu puneti ouale de la inceput cu ciocolata, riscati sa se faca omleta). Se lasa sa se raceasca. Se freaca untul cu mixerul pana este spumos, apoi se toarna treptat crema de ciocolata si esenta de rom, si se amesteca bine. Se pune la frigider cca 30 minute, cat sa se intareasca. Se desfasoara foaia de blat, se unge cu crema de ciocolata, apoi se aseaza bananele pe doua randuri paralele la cca 6-7 cm distanta de margini. Se ruleaza marginile in jurul bananelor si se aduc ambele spre mijloc pana se unesc, apoi se intoarce rulada cu fata (exteriorul) in sus si se aseaza pe un platou. Se unge si pe exterior cu crema si se poate orna dupa preferinta cu nuci macinate, cu nuca de cocos, cu ceva glazura de ciocolata alba sau de zahar pudra, dupa plac si imaginatie.

Se pune ciocolata impreuna cu zaharul pe baie de aburi, si cand s-a topit, se adauga treptat cate un ou, amestecandu-se pana se ingroasa crema. (Nu puneti ouale de la inceput cu ciocolata, riscati sa se faca omleta). Se lasa sa se raceasca. Se freaca untul cu mixerul pana este spumos, apoi se toarna treptat crema de ciocolata si esenta de rom, si se amesteca bine. Se pune la frigider cca 30 minute, cat sa se intareasca. Se desfasoara foaia de blat, se unge cu crema de ciocolata, apoi se aseaza bananele pe doua randuri paralele la cca 6-7 cm distanta de margini. Se ruleaza marginile in jurul bananelor si se aduc ambele spre mijloc pana se unesc, apoi se intoarce rulada cu fata (exteriorul) in sus si se aseaza pe un platou. Se unge si pe exterior cu crema si se poate orna dupa preferinta cu nuci macinate, cu nuca de cocos, cu ceva glazura de ciocolata alba sau de zahar pudra, dupa plac si imaginatie.