O rulada cu nuci, caise si rosii dezhidratate este un aperitiv mai deosebit dar foarte potrivit pentru un platou mare cu aperitive .

De la inceput va spun ca umplutura nu este una legata, de aceea pentru a taia rulada aveti nevoie de un cutit foarte bine ascutit sau puteti sa puneti in umplutura un ou si o lingura de pesmet pentru a lega compozitia.

Eu am vrut sa se simta aroma de nuca prajita foarte putenic si sa ramana cat mai crocanta.

Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel, dar vom obtine o singura bucata . O ungem cu ulei de masline si o condimentam cu sare, piper si nucsoara razuita si o lasam sa stea putin .

Nucile le taiem grosier si le prajim pe foc rapid intr-o tava .

Peste carne presaram nucile, caisele taiate in fasii subtiri si rosiile .

Rulam carnea cat mai strans posibil avand grija sa impaturim capetele astfel incat sa nu iasa compozitia .

Asezam rulada intr-o tava, asezonam cu sare si piper deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute .

Lasam sa se raceasca si feliem cu grija .adaugati 1 ou si 1 lingura de pesmet la compozitie ca sa se taie mai frumos daca doriti