M-am oprit la acest snitel in ideea ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc: si carnita, si garnitura :DCarnea deporc se bate cu batatorul de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si salvie maruntita . Cartofii se curata si se razuiesc pe razatoarea cu ochiuri mari. Se scurg de surplusul de lichid si se amesteca cu sare piper, oua si 1 lingura faina. Se dau bucatile de carne prin faina si se scutura de surplus. Se aplatizeaza in palma compozitia cu cartofi, se pune felia de carne deasupra si cu cealalta mana se pune din nou compozitie cu cartofi . Se preseaza bine si se pune pe o tava captusita cu folie de copt . Eu am dorit ca snitelele sa aiba o crusta mai crocanta si am presarat pesmet pe deasupra . Se stropesc usor cu ulei si se dau la cuptorul incalzit cam 30 minute pana devin rumene . Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor. Serviti snitelul in crusta de cartofi insotit de legume sau de salata preferata . Pofta buna !!!