Ciolanele le saram din abundenta si le punem la prajit pe cele 5 linguri de untura ce a fost incinsa in prealabil. Dupa ce le-am prajit pe toate partile cat sa capete o culoare aurie le asezam intr-o tava mai adanca condimentam ciolanele cu piper si chimen macinat turnam peste ele 500 ml supa de legume facuta din cubul magic Wink (sau supa de carne) asezam pe langa ciolane si usturoiul feliat, acoperim tava cu un capac si dam la cuptorul preincalzit unde il vom tine pana furculita patrunde cu usurinta in ciolane. Daca mai e nevoie de supa se mai adauga pana ciolanele sunt bine facute. Lichidul trebuie sa scada in cele ddin urma si sa ajunga inapoi la untura. Cartofii ii fierben in coaja, apoi ii curatam si ii taiem cubulete. Ceapa o taiem in patru. Cand ciolanele sunt facute adaugam pe langa ele cuburile de cartofi si sferturile de ceapa, ii stropim cu putina untura din tava aruncam peste ei un praf de sare si dam inapoi la cuptor pana si cartofii se rumenesc frumos alaturi de ciolane. Se serveste fierbinte alaturi de diferite muraturi si se acompaniaza foarte bine cu o bere rece. Pofta Buna!Ciolanele le saram din abundenta si le punem la prajit pe cele 5 linguri de untura ce a fost incinsa in prealabil. Dupa ce le-am prajit pe toate partile cat sa capete o culoare aurie le asezam intr-o tava mai adanca condimentam ciolanele cu piper si chimen macinat turnam peste ele 500 ml supa de legume facuta din cubul magic Wink (sau supa de carne) asezam pe langa ciolane si usturoiul feliat, acoperim tava cu un capac si dam la cuptorul preincalzit unde il vom tine pana furculita patrunde cu usurinta in ciolane. Daca mai e nevoie de supa se mai adauga pana ciolanele sunt bine facute. Lichidul trebuie sa scada in cele ddin urma si sa ajunga inapoi la untura. Cartofii ii fierben in coaja, apoi ii curatam si ii taiem cubulete. Ceapa o taiem in patru. Cand ciolanele sunt facute adaugam pe langa ele cuburile de cartofi si sferturile de ceapa, ii stropim cu putina untura din tava aruncam peste ei un praf de sare si dam inapoi la cuptor pana si cartofii se rumenesc frumos alaturi de ciolane. Se serveste fierbinte alaturi de diferite muraturi si se acompaniaza foarte bine cu o bere rece. Pofta Buna!