Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se hidrateaza couscousul in 2 cani de apa fierbinte, se acopera si se lasa 10 minute.

Se taie pita/tortilla in fasii de 1/2 cm, se stropesc cu ulei de masline si se coc in cuptor 10 minute, pana devin aurii si crocante.

Se dau catravetele, ceapa, sfecla si morcovul pe razatoarea mare. Se amesteca branza Feta cu oul, faina si sare. Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se aseaza compozitie, folosind o lingura, formand 12 chiftele. Se gatesc pana devin aurii pe ambele parti si se adauga semintele de susan. In ultimele 2 minute se adauga mierea si se scuruta tigaia astfel incat toate chifetele sa fie acoperite de miere si seminte de susan. Se amesteca otetul cu ulei de masline, oregano si sare. Se amesteca couscousul cu o furculita, se adauga sare si piper si se aseaza pe un platou. Se aseaza legumele rase deasupra, se toarna dressingul peste, se aseaza apoi chifetele si fasiile de pita/tortilla si se serveste imediat.