Se hidrateaza taiteii in apa fierbinte, pentru 10 minute, amestecand frecvent ca sa nu se lipeasca intre ei.

Se prajesc alunele impreuna cu semintele de susan, 1 ligurita ulei de susan si frunzele Kaffir sfaramate, pana incep sa elibereze aromele. Se scot pe o farfurie. In vasul unui blender (robot de bucatarie) se adauga usturoiul, ghimbirul. rosiile cherry, chiliul si busuiocul. Se transforma in pasta, apoi se adauga zaharul, sosul de peste, 2 lingurite ulei de susan si sucul de la 3 lime. Se amesteca pentru omogenizare. Se feliaza morcovii, catravetele, feniculul si varza cat mai fin, folosind o mandolina. Se adauga dressingul obtinut anterior si se amesteca usor. Se scurg taiteii, se amesteca cu salata, se adauga crevetii si menta tocata. Se taie tofu cuburi si se amesteca cu sosul dulce de chili. Se adauga peste salata si se serveste cu alunele prajite, presarate deasupra si bucati de lime.