La cererea publicului am facut in weekend noodels cu pui...de la inaltime! Mi-am umplut plamanii cu aer curat din Retezat! Am luat cu mine pungi sa le umplu cu aer sa il mai respir macar 10 minute si in oras:)). Este atat de binevenita o excursie la munte care sa rupa rutina zilei.

Maaai vreeeeau :)). Nu am apucat sa vizitez prea multe in Retezat dar am ajuns la baraj,am intins o patura pe iarba si am mancat noodles cu pui,de aceea erau la inaltime :)). Este una din retetele mele preferate,mai nou! Este pentru prima data cand am facut si sigur va exista si a o suta oara cand o voi face! Mai jos va prezint cateva poze din Retezat . O saptamana frumoasa sa aveti !-KSSSPunem jumatate de oala de apa la fiert. Oprim focul si turnam taieteii in apa, asandu-i sa se inmoaie, apoi ii strecuram. Pregatim intai carnea: spalam pieptul de pui si il taiem fasii lungi si subtiri. Trecem fiecare bucata de carne prin faina si sos de soia. Apoi, prajim carnea in ulei incins. Separat, spalam si curatam morcovii. Ii taiem fasii scurte si subtiri, apoi ii punem la calit putin. Ceapa o taiem in 4 apoi ii desfaceam fiecare foaie. Chiar functioneaza treaba cu sa tii apa in gura in timp ce tai ceapa si nu vei mai plange! Adaugam apoi ceapa peste morcovi si mai lasam la calit putin (atentie sa nu se inmoaie prea tare legumele!). Dupa ce legumele s-au calit putin,adaugam si carnea. Facem un sos din: o lingura de sos de soia,usturoi,1 lingurita de zahar, curry, chilli si o cana de supa de pui (eu am pus si 2 linguri din uleiul in care am prajit carnea). Adaugam acest sos peste legume si lasam sa fiarba. Ingrosam (la nevoie) sosul cu 2 linguri de faina amestecate cu putina apa. Adaugam apoi si seminte de susan si mai lasam pe foc 2-3 minute. Peste sos punem si taieteii si servim mancarea calda si cu bucurie !Reteta si pe blog: http://delightsts.blogspot.ro/2016/04/noodles-cu-pui-de-la-inaltime.html