Una din cele mai usoare retete dar si sanatoase si gustoase are doar doua ingrediente de baza si condimente dupa gust. Modul de preparare este tot secretul gustului fraged si aromat, coacerea la cuptor. Combinatia de pui cu ciuperci e foarte buna, as face o gluma,, zici ca-s rude ,, dar sa trecem la treabaAsezam pulpele de pui intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt. Daca folositi pulpe intregi va recomand sa crestati pulpele pe ambele parti ale osului, astfel carnea se poate coace si in interior.

Punem condimente din belsug pe ambele parti ale pulpelor. Aceasta operatiune o fac chiar acolo in tava. Apoi asezam ciupercile feliate in jurul pulpelor. Presaram condimentele ramase si peste ciuperci.

Stropim totul cu ulei de masline.

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Dupa 30 de minute intoarcem pulpele de pui, amestecam putin si-n ciuperci. Focul sa fie domol, atentie sa nu se arda ciupercile. Daca vedem ca ciupercutele sau copt, mai bine le scoatem mai repede din tava.

Ciorchinele de rosii nu sunt doar de decor, au acompaniat friptura cu brio.