Pieptul de pui dezosat taiat in cubulete mici l-am pus la prajit in uleiul de masline. Cand a fost aproape gata am adaugat gogosarul taiat felii subtiri si am continuat sotarea inca 5 min, dupa care am adaugat conserva de rosii, plantele aromatice, sare piper. La final am adaugat smantana si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare si am mai tinut 5 min la foc mic. Pofta buna!Pieptul de pui dezosat taiat in cubulete mici l-am pus la prajit in uleiul de masline. Cand a fost aproape gata am adaugat gogosarul taiat felii subtiri si am continuat sotarea inca 5 min, dupa care am adaugat conserva de rosii, plantele aromatice, sare piper. La final am adaugat smantana si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare si am mai tinut 5 min la foc mic. Pofta buna! Data viitoare as incerca sa pun la calit in uleiul de masline si 2-3 catei de usturoi si la sfarsit as mai adauga 2-3 lg cascaval ras Au fost foarte buni si asa . . . (eu i-am mancat alaturi de gogonele murate)