Am gasit aceasta reteta intr-o revista, se numea Vis cu mere. Dupa ce gusti prima data ai sa iti dai seama de ce se numeste asa.

Pentru blat mixezi toate ingredientele, in afara de faina si praf de copt. Adaugi faina amestecata cu praful de copt si framanti un aluat potrivit de tare, pe care il imparti in doua. Intr-o tava pui hartie de copt si intinzi o parte din aluat. Pentru umplutura descojesti merele si le razi pe razatoarea mare. Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar si merele stoarse, adaugi cacaua, romul si nucile macinate. Bati albusurile cu un praf de sare si restul de zahar, apoi amesteci cele doua compozitii. Intinzi crema pe prima foaie, apoi, deasupra, intinzi cea de-a doua foaie. Dai tava la foc mediu aproximativ 35 de minute.

Scoti prajitura si o lasi la racit. Topesti la bain-marie ciocolata cu laptele si o intinzi pe prajitura racita.