Gustoase si mult mai usor de facut decat cele prajite in ulei, aceste chiftelute la cuptor ne plac foarte mult. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/chiftelute-de-porc-cu-susan-la-cuptor/Mai intai am pus carnea intr-un castron mare, am adaugat ceapa tocata marunt, bulionul, ouale, sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt.

Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si apoi i-am stors de zeama. I-am adaugat peste compozitia de carne si am amestecat bine.

Tava am tapetat-o cu hartie de copt. Am format bilute mai mari, le-am pus pe hartia de copt, am presarat deasupra lor susan si le-am dat la cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc, aprox.50-55 de minute.

Le intorcem si pe cealalta parte dupa primele 20-25 de minute. Eu am scos o chiftea pe o farfurie si am taiat-o in doua sa vad daca sunt coapte in interior.

Puteti presara orice tip de seminte deasupra chiftelutelor. Se pot servi cu sos sau piure de cartofi.