Ce poate fi mai savuros intr-o zi rece de toamna decat o mancarica aburinda, plina de arome, servita cu cei dragi! Si pentru ca tot e sezonul pregatirilor de toamna, am pus ardei copti pentru gust si o culoare vesela! :xPentru inceput, taiem carnea in cuburi mai mici pentru a fierbe usor.

Intr-o tigaie, incingem uleiul si punem carnea la fript.

Carnea va lasa destula zeama si o lasam sa fiarba acoperit, pana se patrunde.

Intre timp, pregatim legumele. Le spalam, le curatam de coji si le tocam dupa preferinta. Dupa ce carnea este suficient de patrunsa, adaugam legumele crude. Amestecam si adaugam supa calda. Lasam sa fiarba acoperit, la foc mic.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte, punem ardeii taiati fasii, tulpinile de usturoi tocate si mai fierbem aproximativ 10 minute.

La final potrivim gustul de sare si piper si ornam cu verdeata.

Servim fierbinte / calda cu muraturi si paine proaspata.