Asa o tocanita delicioasa pentru o sambata de septembrie cu soare.

Pulpitele de pui se calesc in ulei de masline,apoi se scot intr-un castronel.

Ceapa se taie Julienne apoi se caleste in uleiul in care s-au calit si pulpitele.

Cand este calita se adauga sucul de rosii si rosiile cherry taiate pe jumatate.

Toate acestea cand sunt calite se sting cu vinul alb.

Se adauga si condimentele de mai sus sau care va plac voua.

Se adauga si pulpitele in tocanita.

Apoi se lasa sa fiarba la foc mic,am adaugat 400 ml apa.

Se pune capacul deasupra si se lasa sa fiarba circa o ora.

Eu am adaugat si galustele bavareze cu 10 minute inainte de a fii gata.

Cand este gata se serveste cu o garnitura la alegere,eu am ales galuste bavareze ca tot este perioada de Oktoberfest!Si o salata de castraveti a armonizat cu tocanita de ceapa si pui.

Pofta buna!o mamaliguta langa-un deliciu cu muraturi deasemenea