Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile, apoi faina amestecand usor. La final adaugam chipsurile de ciocolata.

Punem compozitia intr-o tava mare a aragazului in care am pus hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins. Coacem 20-25 de minute pana se rumeneste usor. Scoatem blatul pe un prosop umed si il rulam fara a desprinde hartia de copt. Lasam sa se raceasca.

Punem visinele pe foc impreuna cu 250 g zahar. Dupa cateva clocote adaugam amidonul diluat cu doua linguri de apa. Cand incepe sa se lege dam vasul de pe foc.

Dupa ce s-a racit compozitis de visine o asezam peste blat si rulam. Invelim rulada in folie alimentara si introducem la rece. In momentul servirii invelim exteiorul ruladei in ciocolata.