Incepe cu prepararea blatului punem drojdia in 50 ml apa calduta si putina faina o lasam la dospit 10 min dupa care amestecam faina cu apa drojdia dospita si uleiul si framantam pana aluatul de desprinde de mana il acoperim si il lasam cam 30 min la caldura .

Pentru sos dam prin robot ceapa si usturoiul si le punem la calit impreuna cu sare si piper punem rosile pasate bine si sucul acestora busuioc oregano si le lasam la foc mic 10-15 minute. pana sosul se raceste si aluatul nostru creste ne ocupam de restul ingredientelor pe care le taiem dupa preferinte dam cascavalul pe razatoare.

Cand aluatul a crescut eu l-am impartit in 3 acum depinde cat de mare e tava in care vreti sa faceti pizza (eu am folosit tava care o are fiecare aragaz)eu am uns tava cu ulei si am presarat faina dupa care am pus aluatul intins in prealabil am pus sosul care intre timp sa racit cascavalul,sunca salamul sunca afumata maslinele ardei ceapa porumb ciuperci si branza topita care am rupto bucatele .

Pe una dintre pizza am pus ingredientele si deasupra am pus ou batut si am dat la cuptor .

Sper sa va placa desi este cam incarcata .

Pofta buna