Nu ma intrebati de unde am reteta . Normal din frigider !!! Am vazuto imagine cu o salata care cert continea fasole verde-verde si porumb galben-galben . Eu fasole verde-verde nu am avut asa ca m-am descurcat cu ce am gasit . Despre titlu ? Altul mai inspirat nu am gasit .

Fasolea se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare . Scurgeti fasolea de apa intr-o sita .

Lasati fasolea sa se raceasca . Mazarea se fierbe 10 minute in apa cu sare si se limpezeste cu apa rece . Scurgeti mazarea de apa . Spalati si curatati patrunjelul, ceapa si gogosarul . Taiati cubulete ceapa [ partea alaba ], gogosarul si sunca. Intr-un bol mare puneti fasolea, mazarea si boabele de porumb. Deasupra puneti ceapa, sunca si patrunjelul taiat marunt . Spalati ardeiul iute care daca este foarte piscacios se taie in doua si se curata de seminte si nervurile albe . Adugati ardeiul taiat marunt la salata . Asezonati salata cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie . Amestecati salata si gustati . Dregeti gustul cu sare sau zeama de lamaie daca mai este nevoie . Pofta buna !!!!Ardeiul iute daca este foarte piscacios se taie in doua si se curata de seminte si nervurile albe. Daca nu puneti sunca veti avea o minunata salata de post plina de culoare si vitamine .