Imi place pasta de ton si o combin in multe feluri.

De data aceasta am combinat-o cu ardei copt si a iesit tare buna.

Desfacem conservele de ton si punem continutul intr-o sita, la scurs.

Tocam ceapa fin, la fel ardeii copti si mararul.

Intr-un bol, amestecam tonul scurs, cu ingredientele tocate si branza pufoasa cu somon, adaugam condimente, dupa gust si asezonam, la final, cu zeama de lamaie.

Tonul nu este nevoie sa-l tocam, se va desface in firicele in timpul amestecarii ingredientelor.

Eu am mai lasat si bucati mai mari, pentru ca imi place gustul lui si simplu.

Pot sa spun ca e prima data cand combin tonul cu ardeiul copt, de regula il combinam cu castraveciori murati, dar tare mult mi-a placut si aceasta combinatie.

I-a dat o nota de dulceata, iar in combinatie cu branza, condimentele si zeama de lamaie a rezultat un gust perfect, care a placut maxim gurmanzilor mei.

Sa va fie de folos!