Daca in salata mea o sa vedeti vreo 2 frunze rosii, sa stiti ca nu v-am pacalit, ci altii m-au pacalit pe mine. Initial am cumparat un pachet de salata Misticanza, adica un amestec de baby spanac, rucola, baby batavia rosie, insa cand am deschis punga erau fix 2 frunze de batavia rosie si vreo 2-3 de spanac, restul fiind rucola. Asa ca am numit-o direct Salata rucola, caci asta era in punga. Partea buna a acestei pungi de salata a fost faptul ca rucola era chiar buna, nu avea gustul acela de iarba. A, da, si dupa ce am terminat de mancat salata mi-am dat seama ca am uitat sa pun ceapa rosie.

Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumata si rozmarin si il lasam 10 minute. Intr-o tigaie incingem 1 lingura de ulei de masline si punem somonul. Il tragem putin la tigaie, pana isi schimba culoarea pe toate partile si il lasam sa se racoreasca. Intr-un bol, punem salata rucola, mango taiat cubulete, somonul cu tot cu ulei, zeama de lamaie si putin piper. Amestecam usor. Servim salata imediat stropita cu putin ulei de masline.