Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa la racit. In timp ce fierb cartofii, ne ocupam de umplutura. Vom lua un bol in care vom mixa cu un mixer vertical oul (optional) si celelate ingrediente, crude. Se pot adauga condimente dupa gust sau se pot evita. Cand s-au racit cartofii, se vor curata de coaja, iar cu o lingura se vor scobi. Miezul de la trei cartofi se va adauga la compozitia de branza si se va mixa iar, foarte bine, pana devine o compozitie omogena. Intr-o tava se va pune hartie pergament si se vor pune direct cartofii fierti si scobiti. Cu o lingura se va pune din compozitia de branza pana va fi la nivelul cartofilor. Deasupra se va presara cascaval Cheddar maturat, iar peste cascaval se va pune ca decor o frunza de patrunjel. Se va da tava la copt in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius pentru 30 minute. Cand cartofii si cascavalul s-au rumenit, se opreste focul si se va lasa tava in cuptor pana la racire completa!Cartofii sunt foarte buni serviti calzi. Pofta buna!