Am preparat aceasta tocanita la Multicooker-ul Phillips. Nu am folosit ierburi- mirodenii. Am mizat pe carnea gustoasa si legumele de calitate. Am pus ingredientele in interior si le-am lasat sa se pregateasca frumusel. In acest timp, m-am ocupat de alte parti administrative.

Legumele se curata si se spala. Carnea de berbecut se curata bine de de grasime si se taie cuburi mai marisoare [ oricum va scadea putin la preparare ]. Maruntiti ceapa galbena. Se asaza ceapa in cuva aparatului de gatit cu carnea deasupra. Sarati. Maruntiti si telina, rosiile si usturoiul verde. Adugati-le peste carne, impreuna cu pasta de ardei kapia. Se pune si lingura de untura, o cana cu apa si se seteaza aparatul pe functia stew, timp de 45 minute. Dupa acest timp, am mai setat inca 45 minute de preparare [ am pus inca 1/2 cana cu apa ]. Am dorit sa fie bine patrunsa si moale carnea din tocanita. Pregatind mai indelungat si legumele, acestea s-au,,topit si au format un sos delicios. Spalati leurda si o tocati fasii. In ultimele 10 minute de preparare, gustati si adugati sare daca este necesar. Piparati, puneti si leurda. Cu faina de porumb si sare, preparati o mamaliguta pentru garnitura. Noi am servit tocana de berbecut cu mamaliguta si salata. Pofta buna !!!Untura de porc proaspata va da un gust bun carnii de berbecut. Daca nu va place untura, puteti inlocui cu 2-3 linguri de ulei de masline sau floarea soarelui. ! Atentie la servit ! -Carnea de berbecut trebuie servita calda, chiar fierbinte. Se sleieste repede si nu este indicat sa se consume asa.