Se amesteca ingrendientele pentru aluat ( toate trebuie sa fie la temperatura camerei) pana se omogenizeaza si se pune la rece 1 ora. Apoi se rup bucatele care se intind si se captusesc formele de tarta ( va ia ceva timp dar merita). Se coc la temperatura potrivita 20-25 de minute pana se rumenesc putin pe margini. Se rastoarna si se lasa sa se raceasca. Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si apoi se adauga gelatina dizolvata in putina apa rece. Cand s-a racit se amesteca cu frisca. Se umplu tartele si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia. Eu am pus fructe de rodie si feliute de kiwi. Tartele umplute sa pot pastra o zi, iar cele neumplute o perioada mai mare, maxim 20 de zile. Puteti sa faceti tartele din timp si sa le umpleti cand doriti :).

Se amesteca ingrendientele pentru aluat ( toate trebuie sa fie la temperatura camerei) pana se omogenizeaza si se pune la rece 1 ora. Apoi se rup bucatele care se intind si se captusesc formele de tarta ( va ia ceva timp dar merita). Se coc la temperatura potrivita 20-25 de minute pana se rumenesc putin pe margini. Se rastoarna si se lasa sa se raceasca. Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si apoi se adauga gelatina dizolvata in putina apa rece. Cand s-a racit se amesteca cu frisca. Se umplu tartele si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia. Eu am pus fructe de rodie si feliute de kiwi. Tartele umplute sa pot pastra o zi, iar cele neumplute o perioada mai mare, maxim 20 de zile. Puteti sa faceti tartele din timp si sa le umpleti cand doriti :).