Conopida se desface buchetele si se pune la fiert, in apa clocotita, pentru 5 minute. Se strecoara si se tine la cald.

Se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga cartofii curatati si taiati cubulete. Se adauga telina data de razatoare. Se acopera cu apa calda, cat sa depaseasca legumele cu 5 cm. Se fierb 15-20 sau pana cand cartofii sunt bine fierti. Adaugam cimbru, conopida si mai adaugam apa calda cat sa acopere legumele. Se mai da un clocot si stingem focul. Se poate adauga chiar apa in care am fiert conopida. Se pot pastra cateva buchetele mici de conopida pentru a orna supa.

Pasam bine legumele cu un blender si la sfarsit adaugam si rucola si mai pasam un pic. Condimentam cu sare si piper.

Servim calda.

Daca se doreste, se poate adauga la sfarsit lapte, in loc de apa in care am fiert conopida.