Ciorba de miel retetaCiorba de miel cu tarhon este nelipsita de la masa de Pasti. Pentru mine face parte din Delicii de Pasti.

Bucatile de carne cu os spalat se pun la fiert, intr-o oala de 5 l.

In timpul fierberii se spumuieste.

Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele.

Legumele curatate, spalate, se toaca marunt si se adauga in oala de ciorba.

Incercam morcovul si, daca este fiert, adaugam orezul spalat.

Cand orezul este pe jumatate fiert, adaugam sucul de rosii si tarhonul.

Lasam la fiert 10 minute, apoi adaugam borsul pe care l-am fiert in prealabil.

Potrivim de sare.

Intr-un castron, punem un ou pe care-l amestecam putin cu ajutorul unei furculite.

Stingem focul si turnam oul in ciorba, amestecand cu o lingura de lemn.

Leusteanul spalat si tocat marunt se pune cand ciorba s-a racit putin.

Sa va fie de folos!Borsul se pune, dupa ce a fost fiert in prealabil.