Rapid de preparat cu ce gasesti prin frigider . Aceste ciuperci pot fi preparate si la gratar. Bune si ca,,Reteta pentru picnic .

Se pune apa cu sare, la clocotit si se scufunda ciupercile in ea. Prin oparire, pielita ciupercilor se va curata foarte usor. Se scot coditele de la ciuperci . Tocati marunt coditele ciupercilor. Spalati si tocati patrunjelul verde. Feliati carnatul chorizo. Carnatul va da gustul picant si usor gust de usturoi. Nu mai este nevoie pentru a fi piperat preparatul. Branza se taie bucatele. Ciupercile se pudreaza cu nucsoara si se se pun intr-o tigaie teflonata . In fiecare ciuperca, se distribuie coditele tocate, branza, patrunjel verde si se stropesc cu putin ulei de masline. Apoi se pune in fiecare palariuta, o felie mai grosuta de carnat si din nou branzica pe deasupra. In tigaie, se toarna 100 ml apa, se pune capac deasupra si se lasa la foc mic 10 minute, pana branza incepe sa se topeasca. Decorati cu patrunjel verde. Serviti ciupercile umplute, alaturi de legumele preferate. Noua ne plac insotite de rosii. Ciupercile umplute sun gustoase, servite atat calde, cat si reci. Am dorit un preparat cu continut de sare redus, carnatul a continut suficienta sare. Pofta buna !!!Prin oparire, pielita ciupercilor se va curata foarte usor. Carnatul va da gustul, sarat, picant si usor gust de usturoi. Nu mai este nevoie pentru a fi piperat sau sarat preparatul.