Tort de ciocolata si menta este raw, de post, rapid, foarte delicios.

Pentru a gati aceasta reteta de tort cu ciocolata aveti nevoie de cacao, ulei de palmier, migdale, indulcitor naturalDaca aveti un blender cu putere mare, cum ar fi de peste 1000W atunci compozitia iese cremoasa si fara bucatele de nuci. Daca nu aveti un astfel de blender, puteti macina migdale sau nucile caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute. Cu grija se strecoara cu ajutorul unui tifon sau punga speciala, si se adauga in blender alaturi de celelalte ingrediente. Toate ingredientele cu exceptia ultimelor trei, se amesteca in blender pana la omogenizare. Compozitia va fi moale insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca. Compozita se va rasturna intr-un inel culinar care se va introduce la congelator timp de o ora, sau pana la intarire partiala Inainte de servire, se va lasa in jur la 10 minute la temperatura camerei. Tortul se va putea pastra la congelator pentru 2-3 zile. Sursa acestei retete este site-ul culinar ligiapop.com Alte retete de tort recomandate: