Mancarica de conopida cu cartofi in stil indian -Reteta de post vegetarianaConopida se desface buchetele cat mai mici si se pune la fiert in apa clocotita pentru max. 5 minute. Se scoate, se lasa la scurs si se pastreaza la cald.

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete potrivite, cam de marimea buchetelelor de conopida. Se pun la fiert in apa clocotita, pentru 15-20 minute. Se scurg si se pastreaza la cald.

Se pune uleiul la incins. Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste 3-5 minute. Adaugam usturoiul si ghimbirul ras. Amestecam, apoi adaugam pasta de tomate si restul condimentelor: chimion, curcuma, garam masala si pudra de chilli. Gatim 2-3 minute, apoi adaugam cartofii si conopida. Amestecam usor pana legumele sunt acoperite bine. Adaugam 150 ml apa si mai gatim 5 minute. Condimentam cu sare si piper.

Servim, ornand cu frunze de coriandru sau patrunjel.