Se preincalzeste cuptorul la 210 grade Celsius. Se prajeste puiul in ulei, intr-o tava/ tigaie mare, pana cand bucatile devin aurii. Se adauga coaja de lamaie si oregano, apoi vinul, sare si piper si se lasa sa se evapore o parte din lichid. Se adauga apoi 300 de ml de apa fierbite. Se transfera tava/ tigaia in cuptor si se gateste 30 de minute sau mai mult, daca bucatile sunt mari. Se verifica fiecare bucata in parte. E posibil la bucatile de piept sa se gateasca primele. Se transfera carnea pe un platou. Pentru sos, se transfera lichidul ramas de la pui intr-o cana de masurat. Pentru sos, este nevoie doar de 300 de ml de lichid. Intr-un vas, aflat deasupra unui alt vas cu apa fierbinte, la foc mediu (bain- marie), se adauga ouale si sucul de lamaie si se amesteca cu un mixer, pana cand amestecul devine spumos. Apoi, se adauga treptat, lichidul ramas de la pui, cele 300 de ml. Se mixeaza pana devine un sos gros, ca o budinca subtire. Se adauga sare si piper daca este nevoie.

Se serveste impreuna cu bucatile de pui si legumele gatite.