Taiem varza rosie in fasii subtiri, o dam cu sare si o dam deoparte.

Intr-o tigaie cu putin ulei de masline, calim ceapa taiata in cubulete si usturoiul tocat. Cand incep sa se inmoaie, adaugam si ciupercile taiate cubulete si lasam la calit cateva minute atat cat sa fie bine gatite, fara a prinde culoare.

Trecem nautul si ierburile proaspete prin robot iar morcovul si dovlecelul prin razatoare. Dovlecelul ras trebuie scurs bine de excesul de lichid.

Intr-un castron punem pasta de naut, amestecul de ciuperci, morcovul si dovlecelul, oul, faina, chimionul, chilli, sare si piper. Se lasa la frigider pentru 30 de minute.

Intre timp, stoarcem bine varza rosie si o amestecam cu maioneza. Taiem vanata in felii, o dam cu sare, oregano si ulei de masline si o punem pe grill pana se coace pe ambele parti.

Impartim amestecul in patru parti egale si cu mana sau cu ajutorul unul inel de inox formam chiftele nu prea groase, pe care le prajim in tigaie cu putin ulei de masline pana se rumenesc pe ambele parti.

Pentru a servi, taiem painile in jumatate si le umplem cu varza, branza, felii de rosii, mai apoi chiftelele si feliile de vanata.