In crapul proaspat am gasit niste frumosi lapti. Bineinteles ca am profitat de micul cadou si am incropit rapid sotului o mancarica gustoasa. Daca gasiti asa ceva in pestele proaspat, nu aruncati. Nimic nu se pierde, totul se transforma !!!In tigaia incapatoare se pune la calit prazul si usturoiul. Rosiile cherry se taie jumatati. Laptii usor tamponati cu servet absorbant se adauga si ei impreuna cu rosioarele. Rasniti peste ingredientele din tigaie, sare cu chilli. Caliti usor totul pana laptii incep sa -si schimbe culoarea. Scoateti pe o farfurie alaturata rosiile si laptii. Bateti doua oua spuma cu sare si smantana. Puneti ouale in tigaie, amestecati de doua ori si inchideti focul. Peste oua se distribuie laptii si rosiile cherry. Decorati cu rondele de ardei iute rosu si cu spanac tocat fasiute. Gustati si sarati daca este nevoie. Serviti preparatul cald cu salata preferata alaturi sau pur si simplu doar cu salata verde cum am facut noi. Pofta Buna !!!Acest preparat se poate servi atat ca si mic-dejun, cat si ca cina sau gustare calda. Pentru o masa principala eu l-as vedea alaturi de o garnitura cu cus-cus.