Un desert rapid, simplu si delicios! ;)P.

S.

Daca puneti ajutoarele la treaba, un mixer planetar sau cu bol rotativ, chiar si copiii il pot prepara, sau in cazul meu, convalescentii :D :))) efortul fizic e minim, garantat 100% ;)Spor si pofta buna!Albusurile, atentie!!!, sa fie la temperatura camerei, se bat energic cu un praf de sare si o lingura de otet aromatizat. Dupa ce s-au albit si umflat, se adauga zaharul si se amesteca rapid pana se obtine o spuma lucioasa.

Se adauga faina, pudra de roscove si praful de copt cernut, apoi se amesteca usor pana ce se inglobeaza in amestecul de albus.

Intr-o tava tapetata se toarna compozitia din albusuri, apoi se presara deasupra fructele de padure congelate.

Checul se da la copt in cuptorul preincins, cca. 20 de minute, la 200 grade C. Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor, se lasa la racit, dupa care se pudreaza cu zahar.

Spor si pofta buna!