Este o mancare de post foarte gustoasasi usor de pregatit.

Din ingredientele de mai jos au rezultat 4 portii.

Se spala bine legumele. Se curata ceapa si usturoiul si se spala.

Se taie ceapa marunt, la fel si usturoiul.

Se toarna ulei intr-o cratita, se pune ceapa la prajit, pana ce se inmoaie, moment in care se adauga usturoiul. Se omogenizeaza si se pune varza taiata fidelute. Ardeii se taie tot fidelute iar morvovul rondele subtiri. Cand varza s-a inmuiat, se adauga ardeii, morcovul si 1 pahar cu suc de rosii (eventual si 1 pahar cu apa, daca este nevoie) si se lasa sa fiarba. Se amesteca mereu ca sa nu se prinda de fundul cratitei. Cand a scazut, se adauga sare, piper si boia dulce, dupa gust.

Pofta buna!Uleiul sa fie incins cand puneti ceapa la prajit. Gatiti varza la foc mediu spre mic, ca sa nu se arda. Amestecati mereu ca sa nu se prinda de fundul cratitei.