Aceasta salata a corespuns cerintelor mele pentru dieta indicata de nutritionist. In aceasta perioada nu am folosit ulei. Somonul afumat si telemeaua de capra au avut destule grasimi incat uleiul sa-si faca simtita lipsa.

Spalati rucola si o scurgeti de excesul de apa. Curatati, spalati si razuiti morcovul. Tocati varza rosie si cea chinezeasca. Curatati, spalati si feliati ridichile rosii. Maruntiti somonul afumat. Taiati cubulete telemeaua de capra. Sarati usor ridichiele. Amestecati ridichile cu rucola, varza taiata, morcovul si cu putin otet. Adaugati somonul si cubuletele de branza. Gustati si sarati/ acriti daca mai este necesar. La servire eu am avut cate o feliuta de paine bavareza. Pofta buna !!!!Am folosit foarte putina sare, telemeaua fiind sarata suficient. Gustul picant este dat de ridiche. Daca doriti puteti inlocui Telemeaua de capra cu cea de oaie sau vaca.