Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema groasa ca o smantana. Se adauga cate putin ulei si iaurt, coaja rasa de lamaie si in ploaie, faina cernuta. Se amesteca usor, de jos in sus, si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt Deasupra se aseaza uniform prunele (trecute prin faina). Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, 30-40 min. sau pana este coapta si rumenita frumos. Dupa ce s-a racit putin se pudreaza cu zahar praf. Se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia si servi.

Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema groasa ca o smantana. Se adauga cate putin ulei si iaurt, coaja rasa de lamaie si in ploaie, faina cernuta. Se amesteca usor, de jos in sus, si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt Deasupra se aseaza uniform prunele (trecute prin faina). Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, 30-40 min. sau pana este coapta si rumenita frumos. Dupa ce s-a racit putin se pudreaza cu zahar praf. Se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia si servi.