Am taiat carnea de porc,intre timp am prajit ceapa,taiata intr-un vas impreuna cu putin ulei masline. Cand s-a calit ceapa am adaugat carnita si 2 linguri de otet si am lasat-o sa fiarba la foc mic (inabusita). Dupa cam o ora carnea e aproape facuta,am adaugat un amestec din usturoi, patrunjel, ardei iute si maghiran. Intre timp am facut si o salata de sfecla rosie, am razalit 4 sfecle coapte si le-am amestecat cu putin zahar, hrean, chimin. Am servit cu pireu si castraveti murati si bineinteles salata de sfecla rosie.

Am taiat carnea de porc,intre timp am prajit ceapa,taiata intr-un vas impreuna cu putin ulei masline. Cand s-a calit ceapa am adaugat carnita si 2 linguri de otet si am lasat-o sa fiarba la foc mic (inabusita). Dupa cam o ora carnea e aproape facuta,am adaugat un amestec din usturoi, patrunjel, ardei iute si maghiran. Intre timp am facut si o salata de sfecla rosie, am razalit 4 sfecle coapte si le-am amestecat cu putin zahar, hrean, chimin. Am servit cu pireu si castraveti murati si bineinteles salata de sfecla rosie.