O prajitura din si cu muuuulta ciocolata!Pentru blaturi, incepem prin a separa ouale. Albusurile le batem spuma densa cu apa rece si cu sarea, apoi adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le frecam cu uleiul si vanilia. Faina o amestecam cu praful de copt si cu nuca. Peste albusurile bezea adaugam galbenusurile apoi faina, amestecand cu grija de jos in sus. Din compozitia obtinuta vom coace 2 blaturi separate in tava de 30x40, cca, 15-20 minute.

Smantana lichida o punem pe foc, fara a clocot, apoi adaugam ciocolata rupta bucati. Dupa ce s-a topit toata ciocolata, lasam sa se raceasca,apoi mixam cateva minute, adaugand branza mascarpone si frisca batuta.

Peste primul blat punem crema obtinuta, apoi blat si restul de crema. Nivelam uniform si acoperim totul cu carlionti de ciocolata. Lasam la rece si taiem a doua zi.

In poza de prezentare am pus si prajitura cu crema de branza, limeta si glazura de portocale